Sitten oli tälläistä kaikkien kehumaa appelsiinikakkua.

Nämä kuvat on otettu ennen kuin kakku jääkaapissa luhistui,hajosi eli meni ulkonäöllisesti pilalle.Ei se onneksi makua haitannut ja aikuiset tykkäsivät.

Tässä ohje jonka olen jonkun blogista bongannut

Pohja:
175 g kaurakeksejä
75 g margariinia

Täyte:
300 g appelsiinituorejuustoa
1 dl appelsiinimehua
1,5 dl sokeria
3 kananmunaa
10 liivatelehteä
 5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Pinnalle:
3 dl appelsiinimehua
1 dl hyytelösokeria

Murskaa keksit ja sekoita sula margariini joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan
(n. 24cm) pohjalle tiiviisti ja laita kylmään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon vaahdotettu vaniljakastike, appelsiinituorejuusto ja
0,5 dl appelsiinimehua. Sekoita tasaiseksi. Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutiksi. Kuumenna
0,5 dl appelsiinimehua ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita hieman jäähtynyt liivate ohuena nauhana
täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan ja laita kylmään. Hyydytä kakkua yön yli jääkaapissa.

Kiehauta appelsiinimehu ja lisää hyytelösokeri. Anna kiehua kunnes neste on kirkasta. Jäähdytä
kädenlämpöiseksi. Kaada vuokaan ja nosta vielä kylmään.