Tänään meille tuli vieraita joten ei muuta kuin pöytä koreaksi.
Tein näitä suklaapaloja joiden sekaan tuli kokonaisia suklaan paloja,istuin pitkät tovit uunin edessä ja ihmettelin miksi ne ei sula :)
Tässä ohjetta joka on alunperin sokerikeijun.
Pohja:
7dl vehnäjauhoja
2dl perunajauhoja
4tl leivinjauhetta
1tl suolaa
3dl kaakaota
5dl sokeria
2tl vaniliinisokeria
6 munaa
2,5dl juoksevaa margariinia
4dl maitoa
Fazerin maitosuklaalevy
Kuorrute:
250g voita
500g tomusokeria
1tl vaniliinisokeria
3dl kaakaojauhetta
1dl kylmää kahvia
suklaarouhetta
Ohje:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Sekoita munat, maito, ja margariini kevyesti vatkaten ja kaada seos kuivien aineiden joukkoon.
Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja tiputtele joukkoon suklaapalat.
4. Paista pohja 175 asteessa, keskitasolla kunnes se on täysin kypsä.
5. Anna pohjan jäähtyä ja valmista sillävälin kuorrute.
6. Pehmitä voi notkeaksi, kaada joukkoon tomusokeri ja vaniliinisokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi ja
lisää kylmä kahvi sekä kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
7. Kaada kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja ripottele koristeeksi suklaarouhetta.
8. Leikkaa pohja terävällä veitsellä paloiksi. Voita halutessasi vielä koristella leivokset marsipaani-
tai sokerikuorrutekoristeilla. Leivokset ovat valmiita tarjottavaksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.