Itse tein ohjeen tuplana ja sain 16 kpl keskikokoisia muffinineja.

Ohje kirjasta:Ruokasuosikit muffinit ja leivonnaiset
 20 kpl

4 rkl voita pehmennettynä

55 g hienoa sokeria

1 kananmuna kevyesti vatkattuna

1 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

1 rkl maitoa

20 suklaakahvipapua (ei vältämätön)

Kuorrute

100g tummaa suklaata

1 dl kuohukermaa

1.Aseta 20 kaksinkertaista paperivuokaa kahdelle uunipellille.

2.Pane voi ja sokeri kulhoon ja vatkaa kevyeksi vaahdoksi.Vatkaa muna vähitellen joukkoon.Siivilöi jauho,leivinjauhe ja kaakaojauhe,kääntele ne metaliilusikalla seokseen.Sekoita maito joukkoon.

3.Täytä taikinalla pursotin,jossa on iso pyöreä suukappale.Pursota taikinaa paperivuokiin täyttäen ne puoliväliin.

4.Paista vuokia 190-asteisessa uunissa 10-15 min tai kunnes paistokset ovat kohonneita ja kiinteitä kosketettaessa.Siirrä ritilälle jäähtymään.

5.Kuorrute:Murra suklaa kattilaan ja lisää kerma.Lämmitä varovasti koko ajan hämmentäen,kunnes suklaa sulaa.Kaada isoon lämmönkestävään astiaan ja sekoita sähkövatkaimella 10 minuuttia tai kunnes seos on sakeaa ja kiiltävää.

6.Täytä kuorrutteella pursotin,jossa on iso tähtikuvioinen suukappale.Pursota ruusukkeet muffinien päälle.Voit myös panna kuorrutetta lusikalla.Nosta muffinit 1 tunniksi jääkaappiin ennen tarjoilua.Koristele suklaakahvipavuilla,jos haluat.